Openingsuren :  Maandag t/m zaterdag van 10:00u tot 18:00u     |     Zon- en feestdagen gesloten

Te Koop

galg__2_ te koop
Categorie: Huis
Prijs: 225.000 €

Gagelveldenstraat 80, 2170, Merksem

Gezellige rijwoning in een rustige kindvriendelijke straat gelegen nabij scholen, parken en winkels. Op de gelijkvloers verdieping bevindt zich een ruime voorkamer die als slaapkamer of bureau kan gebruikt worden. De woonkamer heeft een lichtkoepel die zorgt voor voldoende licht ook is hier een open haard aanwezig. De keuken geeft aansluiting met de woonkamer. Beneden bevindt zich eveneens een badkamer met douche. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote slaapkamer, een tweede keuken en tweede badkamer. Op de tweede verdieping nog een grote slaapkamer. De bruikbare oppervlakte volgens het EPC attest is 140m². Documenten stedenbouwkundige inlichtingen werden aangevraagd. 

Koopkans!

1 te koop
Categorie: Appartement
Prijs: 158.000 €

De Bruynlaan 112, 2610, Wilrijk

Mooi gelijkvloers appartement met grote tuin gelegen in Wilrijk.

Het appartement gelegen in Wilrijk, bestaat uit een ruime woonkamer met een goede lichtinval, een keuken die uitgeeft op een grote tuin, een ruime slaapkamer met zich op tuin, een badkamer (nog in te richten) waar al een wc aanwezig is. Dubbel beglazing is aanwezig alsook een kelder.  Dit pand wordt momenteel gebruikt als kapperszaak. (In de privatief-en uitsluitend genot en gebruik: het gedeelte hof overstemmend met de volle breedte van het appartement)

Koopkans!  

d118 (102) verkocht
Categorie: Appartement

Dascottelei , 2100, Deurne

Zeer mooi appartement met 3 ruime slaapkamers en terras te Deurne Zuid!

Inkomhal met vestiaire en w.c.,woonkamer met veel licht.

De keuken is volledig ingericht met alle toestellen.

De badkamer met douche,lavabo meubel en w.c. Zowel voorterras  als een achterterras zijn aanwezig. Kelder. 

Alle verbindingen ,winkels,scholen,ziekenhuizen, openbaar vervoer aanwezig. Stedenbouwkundige inlichtingen aangevraagd. Volgens EPC is de bruikbare oppervlakte 113m².

Koopkans! 

turn (18) verkocht
Categorie: Appartement
Prijs: 279.000 €

Turnhoutsebaan 346, 2970, schilde

Prachtig duplex appartement met autostaanplaats ondergronds alsook met zeer mooie terras. 

P1120606 verkocht
Categorie: Huis

Voorhout , 9190, Kemzeke

Aanrader: Zeer goed gelegen authentieke hoeve met prachtige tuin! Grondoppervlakte van het perceel is 1563 m². De inkomhal met authentieke stenen en vestiaires geven de sfeer al aan. De ruime woonkamer geeft zicht op de tuin en is zeer licht door de vele ramen. Er bevindt zich aansluitend aan de woonkamer een keuken, bijkeuken en een wasplaats. Er is op gelijkvloers ook een garage waar je makkelijk 2  wagens kan stationeren en er is ook nog een extra kamer die als kantoor of slaapkamer kan dienen. Naast deze kamer is een badkamer voorzien met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Op de eerste verdieping zijn nog 3 grote slaapkamers. De 2de badkamer is uitgerust met douche, lavabo en toilet. Een grote zolder biedt veel mogelijkheden. 

P1120359 verkocht
Categorie: Appartement

Arthur Matthyslaan 41 , 2140, Borgerhout

Prachtig ruim appartement met 2 slaapkamers en een garage staanplaats

poly (146) verkocht
Categorie: Huis
Prijs: 435.000 €

Polygoonstraat 31, 2600 , Berchem

Prachtige woning gebouwd met maximale benutte woonoppervlakte van 218 m² volgens EPC attest. Artistieke en comfortabele woning gebouwd rondom boom wat een extra natuurgevoel geeft. Inkom, bureau op het gelijkvloers met 2 ruime slaapkamers alsook 2 badkamers. Op de eerste verdieping vindt je een prachtige living loftgevoel. De ramen die doorgetrokken zijn tot vloer geven het extra ruimtegevoel. Beide slaapkamers geven uit op de rustgevende binnentuin. De gewoonte is om op het zuid- terrasje aperitief te drinken. De ingerichte luxueuze keuken is een pluspunt. De verschillende compartimenten in de living geven speling tot eigen inrichting. Deze woning is een echte aanrader om te kopen.